Fastnat i en tanke

Efter att ha fastnat i en tanke jag inte längre kommer ihåg så står jag nu och jonglerar med citroner. Jag visste inte ens att jag kunde! Jag som alltid sagt högt att jag inte har något bollsinne. Det har jag! Vid 42 års ålder så upptäckte jag nyss detta av en slump.

Jag kan inte sluta jonglera, för det är så kul, jag börjar se bilder av mig själv som cirkusartist. Kanske kommer andra precis som jag att bli imponerade och ropa wow när dom ser mig jonglera. Jag förstår att dom kommer vilja se mer och det ska nog inte vara omöjligt att ge dom det. Om detta jonglerande bara hände av en slump då kanske kan jag lära mig jonglera åt andra hållet och på fler sätt??

Efter att de två citronerna flygit runt i hela köket, dunsat i både här och där så har de till slut hamnat i en kontrollerad rörelse så det nästan ser ut som att de flyger av sig själva. Det gör dom inte, det  är  jag som precis har lärt mig att få citroner att flyga så här vackert. Åt andra hållet! Lyckan vet inga gränser och just nu håller den på att skapa en ny karriär åt mig. Tanken som kan det där med att begränsa sätter stopp för den dröm som lyckan drog igång och för mig varsamt tillbaka till verkligheten. Ungefär som en god förälder som nyss hittat sitt bortsprungna barn och leder det tillbaka till trygghet.

Tänk om jag upptäckte att jag hade denna förmågan för längesedan. Då hade jag varit cirkusartist idag. Jag hade trollbundit publiken med mina citroner och säkert fått anställning i den där cirkusen som trollband mig gång. Dom reser runt i hela världen och trollbinder folk på plats efter plats.

Vilken tur att jag fastnade i tanken. Annars hade jag aldrig upptäckt att jag kan jonglera eller drömt den vackra och roliga drömmen om cirkusen.

Men nu kallar verkligheten på mig. Jag bestämmer mig för att pressa en av citronerna och dricka upp den. Jag gör det i hopp om att förverkliga en annan dröm som jag började drömma för längesedan. Den drömmen känns visserligen avlägsen men ändå mer möjlig att få uppleva än cirkusdrömmen.

 

Författare: Ylvakristina

nlevl

2 reaktioner till “Fastnat i en tanke”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *